Over wooing

Daisy (founder) vertelt: "Al een tijd merkte ik dat ik moedeloos werd van datingapps. Als vrijgezel zag ik mij de afgelopen jaren genoodzaakt om datingapps te gebruiken bij mijn zoektocht naar een serieuze partner. Maar dat viel tegen: er is ontzettend veel keus in datingapps, om over de keuze uit voorgestelde vrijgezellen nog maar te zwijgen. Maar het merendeel van voorgestelde vrijgezellen past niet of is niet serieus. Daardoor is het enorm lastig om een potentiële partner tegen te komen. Een datingapp voelt als een vleeskeuring en het zoeken naar (en zelf zijn van) een speld in een hooiberg.

Dat moet toch anders kunnen, was mijn gedachte. Vooral in deze tijd willen we juist meer geborgenheid, verbinding en echtheid. Ik miste een manier om elkaar juist ook offline te leren kennen met behulp van een online platform".

En zo ontstond het idee voor Wooing. Wooing is een Engels begrip die het volgende betekent:

“To seek the affection of someone with the intent to marry or begin a romantic relationship.”

Doneer aan Wooing

Team wooing

We stellen graag onze woo'ers aan je voor

Veronique de Vries is psycholoog, afgestudeerd in gezondheidszorg psychologie. Zij vindt mensen het meest interessante wat er bestaat en heeft altijd een fascinatie gehad voor gedrag. Met name is zij erg geboeid door de werking van de hersenen en zij heeft zich dan ook gespecialiseerd op het gebied van neuropsychologie. Veronique vindt dat ieder persoon uniek is en zijn eigen persoonlijke verhaal heeft dat de aandacht verdient. Zij helpt anderen graag te ontdekken wat voor hen belangrijk is, wat hun kracht is en hoe zij hier nog sterker in kunnen worden. Daarbij stelt zij het ontwikkelen van een positieve mindset centraal. Na het behalen van de master heeft Veronique gewerkt als psycholoog bij verschillende doelgroepen. Zij werkt momenteel voornamelijk met volwassenen in de GGZ waar zij psychologische onderzoeken uitvoert en behandelingen geeft. Daarnaast is zij actief voor Wooing. Zij houdt zich namelijk graag bezig met de thema’s relaties en verbinding. Zij gelooft erin dat wanneer je weet wie je zelf bent, je ook beter weet wie er bij je past. Veronique helpt jou graag het wooing-avontuur aan te gaan, met als doel een gelukkige en duurzame liefde te vinden.
Daisy van Tussenbroek is de founder van Wooing. Daisy heeft een achtergrond in design, communicatie en innovatie. Ze behaalde haar bachelor of science aan de Hogeschool te Rotterdam. Het idee van Wooing is ontstaan in 2020 vanuit haar eigen behoefte, omdat ze een ander alternatief zocht dan een datingapp. Door onderzoek te doen naar de markt, de wensen en behoeften van de doelgroep, concurrentieanalyse en andere belangrijke elementen, heeft het Daisy naar dit concept gebracht. Daisy is verantwoordelijk voor de algehele ontwikkeling en het verbeteren van het concept. Daarnaast onderhoudt zij de relaties met externe en interne belanghebbenden. Verder is Daisy verantwoordelijk voor het behoud van een klantgerichte, innovatieve en efficiënte organisatie. En ontwerpt en bewaakt zij de gehele branding van Wooing. Daisy wil met Wooing niet alleen een online datingplatform voor offline daten bieden, maar het is ook een plek waar je kunt groeien en kunt werken naar een duurzame relatie met jezelf en een toekomstige partner én waar unieke ontmoetingen ontstaan door de georganiseerde meet-cutes. Van begin tot eind een offline beleving van één naar samen.

Visie

Wij willen gelukkigere mensen, minder relatieproblemen en scheidingen in Nederland. Door het creëren en stimuleren van duurzame relaties willen we dit, door de verschillende stappen en de wooing-sleutel, verminderen.

Missie

Onze missie is om een nieuw datingproces te creëren, waarbij Wooing vrijgezellen helpt om elkaar offline te leren kennen. Van begin tot einde willen wij een romantische en realistische beleving creëren, waarin vrijgezellen elkaar op een dieper niveau leren kennen en waarna er een duurzame relatie kan ontstaan.

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een woo-mail met love tips en tricks, leuke weetjes en aankomende events.
Doe je mee met Wooing? Dan word je automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief!

Marketing door