Over wooing

Daisy (founder) vertelt: "Al een tijd merkte ik dat ik moedeloos werd van datingapps. Als vrijgezel zag ik mij de afgelopen jaren genoodzaakt om datingapps te gebruiken bij mijn zoektocht naar een serieuze partner. Maar dat viel tegen: er is ontzettend veel keus in datingapps, om over de keuze uit voorgestelde vrijgezellen nog maar te zwijgen. Maar het merendeel van voorgestelde vrijgezellen past niet of is niet serieus. Daardoor is het enorm lastig om een potentiële partner tegen te komen. Een datingapp voelt als een vleeskeuring en het zoeken naar (en zelf zijn van) een speld in een hooiberg.

Dat moet toch anders kunnen, was mijn gedachte. Vooral in deze tijd willen we juist meer geborgenheid, verbinding en echtheid. Ik miste een manier om elkaar juist ook offline te leren kennen met behulp van een online platform".

En zo ontstond het idee voor Wooing. Wooing is een Engels begrip dat het volgende betekent:

“To seek the affection of someone with the intent to marry or begin a romantic relationship.”

Ik wil meedoen Doneer aan Wooing

Team wooing

We stellen graag onze woo'ers aan je voor

Visie

Wij willen gelukkigere mensen, minder relatieproblemen en scheidingen in Nederland. Door het creëren en stimuleren van duurzame relaties willen we dit, door de verschillende stappen en de wooing-sleutel, verminderen.

Missie

Onze missie is om een nieuw datingproces te creëren, waarbij Wooing vrijgezellen helpt om elkaar offline te leren kennen. Van begin tot einde willen wij een romantische en realistische beleving creëren, waarin vrijgezellen elkaar op een dieper niveau leren kennen en waarna er een duurzame relatie kan ontstaan.

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een woo-mail met love tips en tricks, leuke weetjes en aankomende events.
Doe je mee met Wooing? Dan word je automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief!

 
 
Marketing door