Draag bij aan meer duurzame relaties in Nederland

Waar we naartoe willen in 2024.

1000

Inschrijvingen

1600

Magic-Letters

750

Meet-cutes

500

Duurzame relatiesWat hebben we tot nu toe opgehaald?

 

In 2020 begon het idee voor Wooing. We willen met Wooing meer duurzame relaties in Nederland creëren en dat gaan we doen door een nieuw offline dating experience op te zetten.


Sinds 2021 staat dit platform online waarop vrijgezellen zich kunnen inschrijven om mee te doen met het wooing-avontuur. De start hiervan is het kopen van een box online en vanuit daar gaat het avontuur offline verder. En om echt toe te werken naar onze visie en missie, hebben we ook jouw hulp nodig. Laten we met z'n allen meer liefde verspreiden in Nederland!

€ 100,00

Het opgehaalde bedrag is gekoppeld aan het donatieformulier. Donaties worden automatisch opgeteld.


Wat is het plan?

Onze ambitie is om hét nieuwe datingproces te creëren waar je een duurzame relatie met jezelf en een potentiële partner kunt opbouwen. Dit willen we doen door middel van een realistische en romantische wooing-experience, waarbij we gebruik maken van het wooing-algoritme. 

Wooing-experience

Met de wooing-experience bedoelen we het datingproces, waarin we een totale offline beleving geven van begin tot eind: met als doel het vinden van een duurzame liefdespartner. Bij Wooing kun je ook workshops volgen om jezelf beter te leren kennen en daarnaast geven wij tips om elkaar, tijdens het daten, beter te leren kennen. Allemaal om te werken naar die duurzame relatie met jezelf én de ander.

Wooing-algoritme

Met het wooing-algoritme bedoelen we het matchingproces. Wij hebben een aantal belangrijke kenmerken samengesteld met professionals, waarin wij matchen en we zeker weten dat we naar die duurzame relatie toewerken. De eerste zet doen wij en de rest is aan de vrijgezel.


Waarin willen we investeren?

Zit er een favoriet tussen, dan mag je dit ook aangeven in het donatieformulier. Jouw donatie wordt dan daarvoor gebruikt.

 • Wooing mag bekender worden in Nederland en daarom willen wij graag adverteren op het filmdoek in de bioscoop*
  Investering: € 2400,- per jaar
 • Wooing wil adverteren in magazines zoals de Happinez en het Psychologie Magazine*
  Investering: € 3000,- per keer
 • Wooing wil werken naar die duurzame relatie met jezelf én de ander, dus we willen de woo-box uitbreiden met meer producten en het woo-boekje met meer informatie en tips
  Investering: € 1250,- eenmalig
 • Wooing wil de wooing-experience nog meer laten zien door het fotograferen van foto's, waarop het gehele wooing-avontuur te zien is (het lezen van de brief t/m de meet-cute)
  Investering: € 1500,- eenmalig
 • Wooing wil een introductie-film laten maken, waarin de wooing-experience te zien is
  Investering: € 5000,- eenmalig

*Uit onderzoek komt naar voren dat we hier onze doelgroep het beste kunnen bereiken

We zijn momenteel bezig met:
 • Het bouwen van een software systeem, waarin we alle gegevens bijhouden en het matchingproces efficiënter kunnen uitvoeren
  Investering: dit project wordt in kleine stappen gedaan, omdat de investering heel groot is om dit in één keer te realiseren
Er is geïnvesteerd in:
 • Een postbus van PostNL, zodat we zeker weten dat alle brieven veilig aankomen en we dit wekelijks kunnen ophalen
  Investering: € 350,- per jaar
 • Het uitwerken en realiseren van een gift-box, zodat ook niet-vrijgezellen de box cadeau kunnen geven. Zo verspreiden we nog meer liefde in Nederland!
  Investering: € 1000,- eenmalig

Doneer aan Wooing

Wij waarderen het enorm dat je ons wilt helpen met bouwen. Je bent daarom welkom op onze volgende borrel of event. Je krijgt hiervan een uitnodiging per e-mail. Je mag, in het onderstaande formulier, zelf een eenmalig bedrag kiezen en invoeren. 

 

Bedrag