Terug naar de tijd waar je elkaar écht leerde kennen

Verwijder die datingapp, annuleer die standaard singles night of speeddate avond: Wooing geeft een interactief en voetjes-van-de-vloer feestavond. Dé avond waar iedereen moeite doet voor de liefde en waar jij wellicht jouw duurzame liefdespartner leert kennen.

De eerste ervaringen


Ineke, 52 jaar

Liefdesfabriek
Februari 2023
Het was een zeer leuk opgezette, gezellige, ontspannen avond waar je heerlijk kon praten op een ongedwongen manier, erg leuk met de diversiteit aan leeftijdsgroepen en..de superleuke locatie ! De Gelderlandfabriek. Ikzelf heb leuke gesprekken gevoerd en heerlijk gedanst en nummers uitgewisseld met een dame om dat nog eens te gaan doen. Hoor graag wanneer de volgende liedesfabriek-date volgt!

Ramon, 46 jaar

Liefdesfabriek
Februari 2023
Ik denk dat de liefdesfabriek een schot in de roos is! De combinatie van een laagdrempelige en humorvolle insteek met wel óók de focus op een echte en oprechte ontmoeting werkt simpelweg! En daarnaast was het ook een hele gezellige avond met een feest der herkenning voor iedereen. 

Wat kun je verwachten?

De spelregels


Inschrijving

Je kunt je inschrijven t/m 13 april.

In de week van 27 maart maken we een selectie van vrijgezellen die bij elkaar zouden kunnen passen en krijg je op 31 maart een e-mail met daarin een betaallink om jouw plek te verzilveren.

Van de inschrijvingen die na 31 maart binnenkomen, wordt er ook een selectie gemaakt. We willen namelijk dat de man / vrouw verhouding goed is deze avond.

Zijn er bijvoorbeeld niet genoeg vrouwen of mannen aanwezig die passen bij jouw wensen/leeftijd? Dan zullen we dit ook eerlijk communiceren. We willen geen massa, maar echt focus op de matches. Schrijf je dus vooral in! Om deel te nemen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Contact

Heb je vragen over de Liefdesfabriek of wil je weten of er al genoeg mannen / vrouwen van jouw leeftijd aanwezig zijn?

Er zijn verschillende opties waarop je ons kunt bereiken:

1. Stuur een e-mail naar liefdesfabriek@wooing.nl en wij beantwoorden jouw e-mail binnen 5 werkdagen.

2. Bel ons via 0345 - 227227 op maandag (Daisy) of dinsdag (Sara) van 09:00 tot 17:00 uur.

Impressie van de Liefdesfabriek

Zien we jou daar?Schrijf je in!

De inschrijving is geopend op 20 februari. Deelname: 18+.

Yes, ik doe mee

Veelgestelde vragen

1Waar is de Liefdesfabriek
De Liefdesfabriek wordt gehouden in de Gelderlandfabriek te Culemborg. De Gelderlandfabriek is goed bereikbaar met het OV en er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig.
2Welke leeftijden kan ik verwachten op de Liefdesfabriek?
Tot nu toe zit de leeftijd tussen de 22 en 64 jaar. En wij beloven je: het is echt heel leuk dat de leeftijden deze avond gemixt zijn.
3Waarom kiezen jullie voor 18+ en niet specifiek een leeftijdscategorie?
Op 14 februari was de eerste Liefdesfabriek en toen hebben we gemerkt dat de mix van verschillende leeftijden heel leuk en vernieuwend is. Als we bepaalde leeftijden bepalen dan zorgen we er ook voor dat het te beperkt wordt. Je kunt bij deze mix dus zelf ook nog kiezen: wil ik wellicht ook voor wat jonger of ouder gaan ;-)
4Kan ik in de Gelderlandfabriek een hapje eten?
Ja, dat kan! Bij una Volta kun je gezellig vooraf een hapje eten. Reserveren kun je doen via 0345 - 227 228.
5Ik heb een andere vraag
Heb je een andere vraag over het feest? Mail dan naar liefdesfabriek@wooing.nl en wij beantwoorden jouw vraag binnen 5 werkdagen.